April April Din Dumma Sill / din dumma sill | Erina K / Som sagt , är det ju faktiskt 1 april (:. Fast det mest populära aprilskämtet jag kört ut på bloggen var den 1 april 2015. Har du lurat någon idag den första april? Första april och dagen då det står dig fritt att lura och bedra. I klippet nedan kan du se fem klassiska aprilskämt ur svt:s arkiv. Dyrt var det och via växeln i mariehamn skulle det gå.

Solen skiner över oss, som aldrig förr. Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader. Det är ju den första april idag så se upp så att du inte blir lurad! Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret. Rebecka weidmo uvell avslöjar löpande på sin blogg hur dessa politiska aprilskämtare dag efter dag för väljarna bakom ljuset.

Rund plugg i fyrkantigt hål: Min dumma sill!
Rund plugg i fyrkantigt hål: Min dumma sill! from 1.bp.blogspot.com
April, april, din dumma sill. På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. I dag är det första april, och då ska det såklart luras hit och dit. Fast det mest populära aprilskämtet jag kört ut på bloggen var den 1 april 2015. Klart att jag dragit ett stort skämt och drivit skiten ur min farsa ! Det är ju den första april idag så se upp så att du inte blir lurad! Ett vanligt skämt var att lura någon att gå dumma ärenden. Nu är april här och vi har sett dom första tranorna i vårt lantställe ca 5 mil nordöst om uppsala.

April, april, din dumma sill!

Vi vill höra din berättelse! Your current browser isn't compatible with soundcloud. Så här löd vårt aprilskämt idag på sociala medier och det var många av er som nappade! April, april, din dumma sill. Ett vanligt skämt var att lura någon att gå dumma ärenden. Politikerna kan lura dig vart de vill. Oscar, jonte och tobbe brister ut april,april din dumma sill åt sebbe. Nu bör det börja vattnas i munnen på dig. Det ena efter det andra. Jag kan lura dig ända till skåne och plocka spånor i en trasig säck. Som sagt , är det ju faktiskt 1 april (: Lättlurad som jag är brukar jag gå på det allra mesta. De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april.

Please download one of our supported browsers. I påskhelgen som gick, publicerade utan att själv förstå det, göteborgspostens chefredaktör och ansvarige utgivare christofer ahlqvist, årets bästa aprilskämt och förtjänar därför ett omnämnande som årets dummaste sill … Varför luras man på första april? Som sagt , är det ju faktiskt 1 april (: April, april, din dumma sill!

April, april din dumma sill … | Svante Öquist
April, april din dumma sill … | Svante Öquist from files.femina.se
Sill tycker jag inte om, och det behöv jag lyckligtvis inte äta i april (eller någon annan gång) heller. April april din dumma sill , sandra , jag kan lura dej vart jag vill Your current browser isn't compatible with soundcloud. Dagarna trillar på och vips så är det varmt och gott ute. April, april, din dumma sill! Jag brukar minst en gång om dagen ta en liten runda runt i kvarteret där jag bor, dels för att röra på mig, men också för att slappna av. Förvisso skiner solen från en ganska blå himmel men det är fortfarande isande kallt och mängder med snö kvar här i mina trakter. Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader.

Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader.

Lättlurad som jag är brukar jag gå på det allra mesta. Your current browser isn't compatible with soundcloud. Tycker inte du att det är dags att du bryter nu? Nu börjar nedräkningen då det gäller att se upp och tänka till två gånger. Det är ju den första april idag så se upp så att du inte blir lurad! Därav rosor i parti och minut. April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill eller maj, maj måne, jag kan lura dig ända till. Och så allt som hör påsken till förstås: April april, din dumma sill! Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader. Att du berättar för dina partivänner och medbloggare hur det egentligen ligger till? Och såklart att pappa skrämde skiten ur mej i morse o pappa ställer sig och asgarvar med sin jävla brandsläckare och säger: Aprilskämt är ingen ny uppfinning.

Aprilskämt är ingen ny uppfinning. (short version) några av mina kompisar hade lagt en vårulle i mitt skåp under sportlovet för att den skulle ruttna. Som det ser ut kommer snön inte att vara borta förrän tidigast bortåt mitten på april. I påskhelgen som gick, publicerade utan att själv förstå det, göteborgspostens chefredaktör och ansvarige utgivare christofer ahlqvist, årets bästa aprilskämt och förtjänar därför ett omnämnande som årets dummaste sill … Vi firar andra dagar också.

April, april din dumma sill... 31 mars 2012 kl 07:03 ...
April, april din dumma sill... 31 mars 2012 kl 07:03 ... from static-cdn.sr.se
Det och mycket annat roligt får du veta här! De har gjort om almanackan så att alla dagar är 1:a april. Inga foton hann jag ta på dom men väl på snön som fortfarande ligger kvar och lite annat. April april din dumma sill. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg. April, april, din dumma sill! Dyrt var det och via växeln i mariehamn skulle det gå. Minns en dag för många hundra år sedan, jag var runt 10 år då, när min plastpappa lurade mig till vanvett och förtret.

Ja hon är mammas bebis fastän hon redan blivit hela 8 månader.

.jag kan lura dig vart jag vill. Förvisso skiner solen från en ganska blå himmel men det är fortfarande isande kallt och mängder med snö kvar här i mina trakter. Oscar, jonte och tobbe brister ut april,april din dumma sill åt sebbe. Det är väldigt ont om mathögtider i april, men gurka ska vi tydligen äta! Det var reklam från ett mäklarföretag. Politikerna kan lura dig vart de vill. På altanen är det fortfarande ca en halv meter snö. Nej, det är såklart inte sant att halmstad, falkenberg och varberg planerar att slå ihop sina fotbollslag till ett elitlag. I klippet nedan kan du se fem klassiska aprilskämt ur svt:s arkiv. Jag kan lura dig ända till skåne och plocka spånor i en trasig säck. Maanantain eli aprillipäivän karlavagnen on omistettu kaikennäköisille jekuille. Varje medlem är ansvarig för sina inlägg. Det är ju den första april idag så se upp så att du inte blir lurad!